AIRCONDITIONING & WARMTEPOMPEN

Nieuwe energie in opmars!

Optimaal comfort met een Daikin

Hoe werkt een airconditioning eigenlijk?

Als u vandaag besluit om airco te kopen, kiest u eigenlijk voor lucht/lucht warmtepompen. Dit moderne airconditioningssysteem kan koelen en warmen. Traditionele airco die enkel koelt plaatst u hier beter niet, aangezien de technologie van de nieuwe warmtepompen beter én zuiniger is.

De Daikin lucht/luchtwarmtepompen gebruiken beperkte elektrische energie om de warmte te verplaatsen. Via de buitengroep wordt warmte aan de buitenlucht onttrokken. Die wordt met behulp van het koelmiddel naar de binnen groepen overgebracht zodat uw woning of werkruimte de gewenste temperatuur krijgt. Hierdoor is er geen overgang nodig naar een ander medium zoals water. Het rendementsverlies is bij deze airconditioning dus beperkt.

Daarom betekent een Daikin airco kopen dan ook kiezen voor het milieu: uw systeem verbruikt tot 4x minder energie dan de traditionele verwarmingsmanieren. Daikin is op het gebied van lucht/water - en lucht/luchtwarmtepompen de meest vooruitstrevende en betrouwbare partner.

Bent u op zoek naar een installateur van airco’s en warmtepompen in uw regio ? De Smedt Johan is officieel gecertificeerd als koeltechnisch bedrijf

Samen met Daikin biedt De Smedt Johan de ruimste keuze aan oplossingen voor verwarming en koeling voor alle toepassingen en persoonlijke voorkeuren.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor het installeren van airconditioning in uw pand te bekijken. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!